مواد لازم:
- مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
- آب ولرم: یک پیمانه
- آرد: سه و سهچهارم پیمانه
- شکر: دو و یکچهارم قاشق سوپخوری
- بیکینگپودر: یکدوم قاشق سوپخوری
- روغن مایع: یکسوم پیمانه
- تخممرغ: یک عدد
- شیر: دو و یکدوم قاشق سوپخوری
- نمک و وانیل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- مایه خمیر را همراه یک قاشق سوپخوری از شکر روی آب ولرم پاشیده و ۵دقیقه زمان دهید تا عمل آید.
۲- در ظرفی مناسب آرد، نمک، بیکینگپودر و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس مایه خمیر عمل آمده را بریزید و بعد به ترتیب باقی مواد را اضافه کنید.
۳- خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده به مدت ۴۵دقیقه استراحت دهید.
۴- در این مرحله خمیر را به ضخامت ۰.۵ میلیمتر و به شکل مستطیل باز کنید.
۵- دو قالب دایره در ۲ سایز بزرگ و کوچک انتخاب کنید. ابتدا قالب بزرگ را زده و بعد با قالب کوچک یکبار داخل آن بزنید.
۶- دوناتهای به دست آمده را در یک سینی که از قبل آردپاشی شده است بگذارید و روی آن را حوله بکشید و مجددا ۴۵ دقیقه استراحت دهید.
۷- روغن را داغ کرده، دوناتها را داخل آن سرخ کنید. دقت کنید که دوناتها باید در روغن غوطهور باشند تا کاملا مغزپخت شوند.
نکات آشپزی:
۱- در تهیه این نان میتوانید به جای کنسرو سبزیجات از هویج یا ذرت به تنهایی استفاده کنید.
۲- این نان تا یک هفته درظرف در پوشیده در دمای محیط قابل نگهداری است.