لازم برای تهیه سالاد پانزانلا:
نان تست مکعبیشده – ۳۰۰ گرم
سرکه بالزامیک – دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون – پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه – به میزان لازم
گوجهفرنگی درشت خردشده – ۷۰۰ گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک – از هر کدام یک عدد
سیر – یک حبه
طرز تهیه ی سالاد پانزانلا:
ابتدا نانها را داخل فر میگذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون میبندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمها با هم آمیخته شود.
هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم و آن را با زیتون تزئین میکنیم.