loading...
بهترین وبلاگ تفریحی ایرانیان
آخرین ارسال های انجمن
حسین غلامی بازدید : 447 جمعه 27 مرداد 1391 نظرات (0)


فوت و فن هاي زن داري

http://s3.picofile.com/file/7443377311/ezdevaaaaj.jpg

مردان اگر مي خواهند محبوب همسرشان شوند و فضايي سرشار از انس و معنويت و صميميت داشته باشند ، به توصيه هاي زير توجه كنند:


1. نسبت به همسر خود ، نگرشي مطلوب و متعالي داشته باشيد و او را امانت الهي بدانيد و در حفظ و نگهداري اين وديعه الهي تلاش كنيد.


2. به همسر خود احترام كنيد و با وي محترمانه صحبت كنيد و در ارتباط با او از عواطف سرشار و محبّت بسيار دريغ نورزيد.


3. حقوق متقابل خود و همسر خود را بشناسيد و در ايفاي حقوق وي تلاش نمائيد.


4. باور كنيد كه پدر و مادر كانون منظومه خانوادگي هستند كه تشعشعات عاطفي خود را در محيط خانواده مي پراكنند و حيات عاطفي را رونق مي بخشند.


5. باور كنيد كه پدران و مادران پايه گذاران شخصيت فرزندان و معماران خوشبختي آنان هستند بنابر اين در تقويت روابط خود هر چه بيشتر تلاش كنيد.


6. همسر خود را فردي با ارزش و برخوردار از كرامت انساني بدانيد.


در زندگي خانوادگي به برنامه ريزي معتقد شويد و باور كنيد كه با داشتن برنامه و التزام به اجراي آن ها مي توانيد مشكلات زندگي خود را كاهش دهيد و از قواي حياتي خود و ساير اعضاي خانواده به خوبي استفاده نماييد.


7. همسر خود را فردي مستعد كمال، پيشرفت و تحول بپنداريد.


8. به پيشرفت و ترقي و رشد شخصيت همسر خود علاقمند باشيد و زمينه را براي تحقق اين امر فراهم نمائيد و از اين طريق كانون خانواده را از زوال و فرسايش تدريجي مصون سازيد و عرصه زندگي را براي نوآوري ها بگشاييد.


9. زمينه را براي پرورش احساسات مثبت و عواطف سازنده نسبت به همسر خود فراهم سازيد و از داد و ستد عاطفي به سه شيوه قلبي، كلامي و عملي استفاده كنيد و لذا به همسر و شريك زندگي خود ابراز محبّت كنيد همسر خود را قلباً دوست بداريد و با زبان اين امر را ثابت نماييد.


10. محبّت خود را به همسرتان به صورت عملي نيز نشان دهيد و لذا سعي نمائيد در روز تولد او، يا روز ازدواج او و يا مناسبت هاي ديگر به او هديه دهيد و از اين طريق محبّت خود را ابراز نمائيد.

11. سعي كنيد فهرستي از قابليت ها، صفات مثبت همسر خود را در نظر بگيريد و به موارد مثبت وجود و شخصيت او كاملاً توجه كنيد و در مناسبات با او به اين قابليت ها اشاره نمائيد و از صفات برجسته و مثبت او تعريف كنيد و از اين طريق فضاي خانواده و گفتگو را به فضايي گرم و صميمي و آكنده از روحيه مثبت تبديل نمائيد.

12. به جنبه هاي مشترك فكري و روحي خود و همسرتان توجه كنيد و سعي كنيد، خصايص مثبت، سازنده هر دو به تدريج بيشتر شود و از طريق خودآگاهي و خودسنجي به خودسازي برسيد و صفات برجسته انساني را در وجود خود و همسرتان تقويت نمائيد.


13. سعي كنيد با همسرتان تفاهم داشته و رابطه حسنه داشته باشيد. اين تفاهم مي تواند در حضور ديگران و يا در فضاي خلوت زندگي صورت پذيرد. اين امر مستلزم بهره گيري از «هنر خوب شنيدن و خوب گوش دادن است». لذا سعي كنيد در هنگام گفتگوي با همسرتان، به دقت به گفتار او توجه كنيد و اجازه دهيد كه مطالب خود را كاملاً بيان كند.


هنگامي كه عصباني هستيد، اين گفتار امام علي عليه السلام را مدّ نظر قرار داده و اجرا كنيد:

«به هنگام خشم؛ نه تنبيه، نه دستور و نه تصميم»

14. باور كنيد كه همسرتان انساني است منحصر به فرد و واجد ويژگي هاي شخصيتي مثبت و منفي. لذا از مقايسه او با ديگران به شدت بپرهيزيد. سعي كنيد او را با گذشته اش مقايسه كنيد و تغييرات رفتاري و پيشرفت فكري و اخلاقي وي را تحسين نمائيد.


15. سعي كنيد حالات و روحيات همسر خود را بشناسيد و فهرستي از آرزوها و علائق وي تهيه كنيد و از انتظارات او آگاه شويد. سپس به تأمين خواسته ها و علايق منطقي و اصولي وي خود را ملزم نمائيد.


16. سعي كنيد حريم يكديگر را مراعات كنيد و از جرّ و بحث با هم خودداري كنيد و مطالب بيجا را با سكوت خود و يا ارائه پيشنهاد مناسب به گفتگوهاي سازنده و ثمربخش تبديل كنيد.


17. باور كنيد كه هر كلمه و گفتار شما، در بردارنده بار عاطفي و رواني است كه بر وجود شنونده تأثير مثبت و منفي دارد لذا سعي كنيد از زبان گرم، نرم، ملايم، توأم با احترام و محبّت استفاده كنيد و كلمات «بفرمائيد، بنشين و ....» سه پيام است كه هر كدام اثري خاص در ارتباط با ديگران دارند. كوشش كنيد از كلمات موهن، ملالت آور، تحريك آميز، هرگز استفاده نكنيد.


18. سعي كنيد براي نيل به تفاهم و مناسبات بيشتر با همسرتان از صداقت و راستي استفاده كنيد. باور كنيد كه رمز خوشبختي و توفيق بسياري از خانواده ها، صادقانه بودن آنها و بهره گيري از اين صفت برجسته انساني بوده است.


19. به مديريت كانون خانواده اهميت دهيد و سعي كنيد در تصميم گيري و هدايت زندگي از هماهنگي لازم برخوردار شويد و حدود وظايف هر يك از اعضاي خانواده را مشخص نمائيد.


20. سعي كنيد خود را برتر و بالاتر از همسرتان احساس نكنيد و او را شريك زندگي بدانيد و به اين نكته توجه كنيد كه درجات تحصيلي، موقعيت اجتماعي، وضعيت سني، امكانات مالي شما، بايد بر ميزان فروتني و خضوعتان بيفزايد، بخصوص زماني كه در پيشرفت هاي تحصيلي و موفقيت هاي مادي شما همسرتان نقش اساسي داشته است.


براي نگهداري حريم خانوادگي و روابط صحيح انساني و تقويت امنيت و تفاهم در زندگي سعي كنيد اسرار و راز هاي دروني خانواده را نزد ديگران بازگو مكنيد و از اين طريق اعتماد همسرتان را به خود جلب كنيد.


21. براي بقاء، تداوم و تعالي خانواده و دست يابي به كاخ سعادت زندگي، مصلحت زندگي را بر منفعت شخصي ترجيح دهيد و سعي كنيد خواسته هاي فردي خود را در راه تحقق اهداف زندگي و زناشوئي ناديده بگيريد و هر جا كه مصلحت بزرگتري مطرح است انعطاف پذيري بيشتري نشان دهيد.

22. از لجاجت و رقابت ناسالم با همسرتان جداً پرهيز كنيد. و جاي آن را به يكدلي، يكرنگي، صميميت و رفاقت بدهيد. باور كنيد يكي از مهمترين عوامل تزلزل در بناي خانواده و آغاز نابساماني و مشكلات خانوادگي، لجبازي دو همسر با هم و عدم پذيرش يكديگر مي باشد. سعي كنيد همسرتان را آنگونه كه هست بپذيريد و روابط خود را بر پايه دوستي و محبّت تنظيم كنيد.


23. سعي كنيد در صدد تملك كامل همسرتان نباشيد و از مرز تعادل خارج نشويد.


24. به اصل تفاوت هاي فردي معتقد باشيد و باور كنيد كه زن و شوهر دو موجودند كه از نظر هوش و استعداد و علايق و خصايص جسماني و اخلاقي تفاوت هايي دارند. سعي كنيد حداكثر توافق بين خصايص شما و همسرتان به تدريج برقرار گردد و وجود يكديگر را مكمّل و متمم هم بدانيد و به تكامل هم كمك كنيد.


25. هميشه به همسرتان متذكر شويد كه كار او به ويژه در خانه براي شما با ارزش است لذا سعي كنيد كار مرد و زن خانه را كم ارزش و كار بيرون از خانه را با ارزش تلقي نكنيد. اين امر در تقويت روحيه و مباني خانواده تأثير زيادي دارد.


26. به اصل مشاركت در زندگي خانوادگي معتقد باشيد و سعي كنيد تمام كارها را تنها خودتان انجام ندهيد بلكه از همسرتان و فرزندان خود كمك بگيريد. باور كنيد كه در ازدواج و تشكيل خانواده مرد و زن عالي ترين سرمايه هاي وجود خود يعني روح و قلب و عواطف و آرزوها و احساسات و امكانات خود را به مشاركت گذاشته و با قبول همفكري، همياري، مددكاري و تعهدات گوناگون، بهترين جلوه مشاركت را ارائه كرده اند. به اين نكته اهميت دهيد كه امروزه مدير موفق مديري است كه به قابليت ها و قدرت هاي اعضاي خانواده خود بهاي لازم داده و شرايط را براي بروز و ظهور اين توانمندي هاي خدادادي مساعد مي نمايد. لذا با مشاركت با هم فضاي خانه را به فضايي بالنده و ثمربخش مبدل سازيد.

28. اگر به دليل كار زياد و تعهدات بيرون از منزل قادر نيستيد، عملاً به همسرتان كمك كنيد، علاقه خود را به كمك و همكاري با او ابراز نمائيد و از حمايت خود، وي را مطمئن سازيد.

29. در مديريت خود از مرد سالاري و زن سالاري خودداري كنيد و براي داشتن يك خانواده متعادل از حق سالاري پيروي كنيد و به گفتار امام باقر عليه السلام كه مي فرمايد: «حق را بگوييد، گرچه بر عليه خودتان باشد» كاملاً توجه نمائيد. در مديريت خانه، مرد يا زن هيچكدام نبايد نظرات و سليقه هاي خود را بر ديگري تحميل نمايند و لذا بايد كلام حق و منطق صحيح را چه از جانب مرد و چه از جانب زن باشد بپذيريد.

30. براي تعادل در زندگي و كاميابي هر چه بيشتر، از خوش خلقي و گشاده رويي و چهره اي پر نشاط استفاده كنيد و كوشش كنيد كه با شيوه هاي گوناگون گرد و غبار افسردگي را از چهره همسرتان بزداييد. هرگز اجازه ندهيد افكار مأيوس كننده و منفي بر وجود اعضاي خانواده شما سايه افكند و ريشه هاي شادكامي و شادابي شما را ازبين ببرد.

 

 

فوت و فن هاي شوهرداري

فوت و فن هاي زن داري و شوهرداري

http://s1.picofile.com/file/7464218060/ezdevvaaaaaaj.jpg

آرامش و صفاي خانواده علاوه بر اين كه در پرورش صحيح فرزندان فوق العاده مؤثر است، محيطي گرم و صميمي براي ابراز عشق همسران نسبت به يكديگر پديد مي آورد، و ايشان را كمك مي كند كه به صورتي شايسته و درست به وظايف خويش عمل نمايند. از جمله عوامل مؤثر در ايجاد صفا و صميميت، سازگاري زن با شوهر و صبر و شكيبايي او در همسرداري و خانه داري است كه از نظر اخروي و معنوي نيز پاداش فراواني را به دنبال دارد ، هم چنانكه پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند: خوشا به سعادت آن زني كه همسرش از وي راضي باشد كه اين رضايت مقام او را بالا مي برد.

البته عكس اين مطلب هم صدق مي كند و مردان نيز بايد رفتاري مناسب داشته باشند اما در اين مقاله بحث ما شوهر داري است و در مقاله اي جداگانه به روش هاي زن داري مناسب هم اشاره مي كنيم.

 

۱- به همسرتان توجه كنيد و علاقه خود را به او با زبان ابراز داريد.

اغلب مردان دوست دارند كه از مردانگي آنها تعريف و تمجيد شود. آن ها تشنه تعريف و تمجيد شما هستند. وقتي مردي تمجيد شود مايل است به سرعت به آن پاسخ دهد. به او بگوييد كه چه همسر توانا و خوبي است . به شوهرتان بگوييد كه دوستش داريد و او را مناسب ترين مردي مي دانيد كه توانسته ايد با او ازدواج كنيد.

 

2- با شوهر خويش خوش رو و خوش زبان باشيد.

از نكات بسيار مهم در جلب محبت شوهر، رعايت اخلاق حسنه است. هميشه با گرمي و مهرباني و به آهستگي با شوهر خود صحبت كنيد. هيچ گاه صداي تان را در مقابل او بلند نكنيد مبادا كلمات توهين آميز درباره او به كار بريد، هرگز او را به دليل معايب يا نواقصش مورد استهزا قرار ندهيد.

 

۳- به او نيكي كنيد.

سعي كنيد نيازهاي او را قبل از آن كه بر زبان آورد ، بر آورده كنيد. قبل از آن كه به شما بگويد.وقتي خسته از سر كار مي آيد براي او نوشيدني ببريد. انجام اين امور به ظاهر ساده، در جلب محبت شوهر بسيار مؤثر است.

 

۴- او را در رسيدگي و كمك به مادر و خانواده اش تشويق كنيد.

از كمك هاي شوهرتان به مادر و خانواده اش، اظهار رضايت و خوشحالي كنيد. خودتان به او پيشنهاد كنيد كه به ديدن خانواده اش برود. در مناسبت ها براي خريد هديه با او همكاري كنيد. همچنين خودتان هدايايي براي مادر و خانواده اش بخريد و به او بگوييد كه به آن ها تقديم كند. با انجام چنين اعمالي، شوهرتان را خوشحال مي كنيد و او سعي مي كند در مقابل اين همه گذشت و مهرباني، چند برابر برايتان فداكاري كند.

 

5- خود را براي شوهرتان بياراييد و به تمايلات همسرتان با رغبت پاسخ دهيد.

خود را در مقابل همسرتان، زيبا جلوه دهيد ، با سر و وضع مرتب و آراسته در مقابل او ظاهر شويد و زيباترين لباس ها و زيورآلات خود را در حضور او بپوشيد. اين ها نشانه علاقه شما به شوهر است و محبت او را نسبت به شما افزايش مي دهد. پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند:

«از وظايف زن در قبال شوهر آن است كه خود را براي او با خوش بوترين عطرها ، خوش بو سازد. بهترين لباس ها را در حضور او بپوشد و به بهترين صورت، آرايش نمايد.»

مطلب ديگر آن كه براي مردان، نشان دادن عشق از طريق ارتباط زناشويي، بسيار راحت تر از بيان كلامي است. براي آن كه شوهرتان به لحاظ احساسي و عاطفي خود را وقف شما كند ، لازم است نيازهاي او را بر آورده سازيد. او نياز دارد بداند كه به او تمايل داريد. اگر شوهرتان در روابط عاطفي و زناشويي ، احساس رضايت كند قطعا به نيازهاي عاطفي شما پاسخ مي گويد.

 

۶- توجه به او بيشتر از فرزندان باشد.

زماني كه فرزندان به دنيا مي آيند ، پس از گذشت چند ماه چون تمام توجه شما صرف مراقبت از فرزندتان مي گردد و به شوهرتان به طور ناخودآگاه توجه كمتري مي كنيد. ممكن است شوهرتان احساس تنهايي كند در چنين مواردي حواس تان باشد كه پدر بچه ها را فراموش نكنيد و توجه شما بيشتر به شوهرتان باشد. اين كار علاوه بر آموزش رعايت احترام پدر به فرزندان، حاكي از احترام شما به شوهرتان نيز هست.

 

۷- پذيرش سرپرستي مرد بر خانواده

مي دانيم كه مرد مسئوليت سرپرستي خانواده و مديريت كلان آن را بر عهده دارد و اين مسئوليت به دليل ويژگي هاي خاص جسماني و عقلاني، بر عهده او گذاشته شده است. از سوي ديگر، مرد در صورتي قادر به انجام اين وظيفه خواهد بود كه همسر و فرزندان، تصميمات اتخاذ شده از سوي او درباره خانواده را بپذيرند. تصميماتي از قبيل شهر يا محل سكونت، ادامه تحصيل، اشتغال و …. بدون پذيرش از سوي زن، قابل اجرا نخواهد بود. گردن نهادن به اين تصميم ها از سوي زن، نشانه پذيرش حق سرپرستي مرد بر خانواده و رعايت حرمت اوست. ناگفته پيداست كه مرد در اتخاذ تصميم هايش درباره خانواده، بايد با همسر خود مشورت كند و با مد نظر قرار دادن ديدگاه ها بهترين و معقولانه ترين تصميم را كه به نفع همه اعضاي خانواده باشد اتخاذ نمايد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
آدرس جدید : http://shahinshahr.rozblog.com -- این وبلاگ از ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. هدف از راه اندازی اين وبلاگ تنها بوجود آوردن محيطي تفريحي و شاد براي بازديد کنندگان عزيز در دنياي مجازي است | در اين وبلاگ مي توانيد جديدترين عکس ها با موضوعات مختلف | اس ام اس | دانلود نرم افزار هاي کاربردي |دانلود کليپ | مطالب جالب و زيبا رو مشاهد کنيد .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام یک از موارد زیر را بیشتر دوست دارید که در وبلاگ قرار دهم ؟
    جنسیت شما چیست؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 0
  • کل نظرات : 545
  • افراد آنلاین : 105
  • تعداد اعضا : 2173
  • آی پی امروز : 537
  • آی پی دیروز : 303
  • بازدید امروز : 2,238
  • باردید دیروز : 557
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7,039
  • بازدید ماه : 7,039
  • بازدید سال : 163,034
  • بازدید کلی : 4,565,141