ساندویچ همبرگر و پنیر با سس هویج
مواد لازم
- ۲ فنجان هویج خورد شده
- ۳/۱ فنجان پنیر چدار
- ۱ قاشق چایخوری آب لیمو تازه
برگر:
* ۱ و ۲/۱ پوند گوشت گوساله
* ۲/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
* ۲/۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
* ۱ قاشق چایخوری نمک
* ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
* ۴ شاخه جعفری
سس:
- ۲/۱ فنجان فلفل قرمز یا سس کباب
- ۱ عدد فلفل قرمز خورد شده و کمی به سس آغشته شده
طرز تهیه:
۱- در یک کاسه کوچک همه مواد قسمت اول را با هم مخلوط کنید.
۲- باربکیو را روشن کنید؛ در یک کاسه متوسط گوشت را با ۴/۱ سس باربکیو ، فلفل قرمز، نمک و زیره مخلوط کنید. آن را کاملا ورز دهید و به ۴ قسمت همبرگری تقسیم کنید.
۳- روی همبرگرها را با یک برس آغشته به روغن کنجد چرب کرده و آن را روی باربکیو بگذارید . هر دو دقیقه یکبار آن را زیر و رو کنید تا نسوزد و دو طرف آن کاملا بپزد.
۴- سپس دوباره کمی از سس باربکیو ï؟½ کباب را روی برگرها بریزید تا آنها آبدار و خوشمزه شوند. در قسمت آخر مخلوط پنیر را روی همبرگرها ریخته و بگذارید تا پنیر کاملا روی آن آب شود.