طرز تهیه اسپاگتی با پنیر
مواد لازم:
اسپاگتی ۲۵۰ گرم
پنیر پارمیزان ۱۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی ۲ لیوان
روغن زیتون نصف لیوان
برگ بو ۳ عدد
سیر ۴ حبه
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
….
طرز تهیه:
اسپاگتی را مانند ماکارونی پخته و آبکش نمایید و دم کنید. آب گوجه فرنگی و برگ بو و سیر کوبیده، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و مواد غلیظ شود. اسپاگتی را در ظرفی مناسب ریخته و سس را روی آن بریزید و روی آن را پنیر رنده شده بپاشید.