طرز تهیه ی استیک با سس قارچ
مواد لازم:
برای استیک: دو عدد سیب زمینی متوسط، 100 گرم نخودفرنگی، سه تکه گوشت فیله یا راسته به وزن 250 گرم برای هر تکه، شش عدد هویج کوچک، 150 گرم کره، نمک و فلفل به مقدار نیاز
برای سس قارچ: 250 گرم قارچ تازه، یک قاشق سوپ خوری آرد سفید، 50 گرم کره، یک پیمانه شیر، یک پیمانه آبگوشت، نمک و فلفل به مقدار نیاز
روش تهیه:
استیک را باید در تابه ی چدنی سرخ کرد و در هرنوبیت یک استیک را در تابه قرار داد. تکه های گوشت را کمی کوبیده و طرف آن را به نمک و فلفل آغشته می کنیم. هر تکه گوشت را به طور جداگانه در تابه سرخ می کنیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم. سیب زمینی ها را تا زمان سرخ شدن در طرفی حاوی آب نگه می داریم تا در معرض هوا سیاه و کدر نشود. همزمان با سرخ شدن استیک ها در تابه ای جداگانه، سیب زمینی ها را نیز سرخ کنید. نخود فرنگی و هویج را در ظرفی جداگانه می پزیم.
***
برای تهیه ی سس قارچ، ابتدا کره در تابه روی حرارت ملایم آب کرده سپس آرد را به آن می افزاییم و آن را اندکی سرخ می کنیم. آبگوشت را به آرامی داخل آرد ریخته و هم چنان هم میزنیم و آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا سس نرمی به دست آید. سپس شیر به آن اضافه کرده و هم می زنیم، قارچ ها شسته و در اندازه های متوسط خورد می کنیم و بعد آن را در کره سرخ می نماییم و داخل سس می ریزیم و هم میزنیم.
اکنون استیک ها را در ظرف گذاشته و روی آن ها سس قارچ می ریزیم و با سیب زمینی، نخود فرنگی و هویج پخته تزیین می کنیم.