مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون (میتوان تا یک چهارم پیمانه نیز استفاده کرد)
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک عدد سیر، ریز خرد شده
دو پیمانه برنج سفید
سه پیمانه آب مرغ
یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی (یا یک پیمانه گوجهفرنگی پخته شده)
یک چهارم قاشق چایخوری پودر آویشن
نمک
طرز تهیه پلو اسپانیایی:
در ماهیتابه بزرگی روغن زیتون ریخته، روی شعله متوسط گاز قرار میدهیم و برنج نپخته را در آن ریخته تف میدهیم. پیاز و سیر را نیز افزوده، پنج دقیقه دیگر مواد را با هم میپزیم تا پیاز نرم بشود. در قابلمه دیگری آب مرغ را ریخته، میگذاریم روی گاز تا بجوشد. سس گوجهفرنگی، پودر آویشن و نمک را افزوده و هم میزنیم و در پایان مخلوط برنج را میافزاییم. پس از جوشیدن در قابلمه را میگذاریم تا برنج دم بکشد. این برنج را میتوان با انواع غذاهای گوشت و مرغ سرو کرد.